Welkom op de JewelTryStudio demo

Ontdek de nieuwe ervaringen voor uw klanten om uw producten te bekijken, uit te proberen, te vergroten en roteren om de perfecte look te creëren!

DEMO Gem d'Or beurs


Gebruik Chrome browser voor een correcte werking.

Photo Try-On Jewelen werkt alleen op een laptop of desktop computer.Contacteer ons via WhatsApp

Keistraat 20A 9270 Laarne / Tel 0475 26 97 34JewelTrySTudio

LM Print Services bv biedt tijdelijke de TRYb4uBUY (Try before you buy) service GRATIS aan bij het bestellen van een eindejaarsbrochure. Test om de impact op de eindgebruiker te mrtrn. 


Het doel is om  de kracht van gedrukte producten als brug naar de visuele inhoud van internet  te illustreren. Gedrukte producten in de breedste zin van het woord, dat kan een  poster of een ansichtkaart, of een sticker zijn om op merkbrochures te plakken. Via één QR-code linken wij de consument naar de persoonlijke landingspagina van de juwelier van waaruit de neutrale viewer JewelTryStudio wordt geactiveerd met de door de juwelier gewenste producten. Als de eindklant geïnteresseerd is, wordt de landingspagina (tijdelijk) gekoppeld aan de winkel van de retailer. 
 

Voor het eindejaar creëren we een beperkt aantal foto-galerijen uit verschillende specifieke pagina's van de eindejaarsfolder, die we monitoren en gedurende het jaar kunnen wijzigen.


Voor de test hoeft de dealer dus niets te doen.

 

LM Print Services BV
FOLDERCOMPOSER  
Betaalbaar drukwerk op maat


JewelTryStudio

JewelTryStudio helpt juweliers om klaar te zijn voor de toekomst. Wij helpen juweliers hun online bereik te verbeteren, klanten te betrekken en voor te lichten en meer omzet te realiseren. Met ons complete pakket oplossingen, waaronder virtueel passen, digitale microwebsites en klikbare catalogi veranderen we de manier waarop klanten juwelen & uurwerken kunnen kopen en stroomlijnen we de winkelervaring van juwelen in de virtuele wereld.